bg
VISRESTAURANT

Kookclub juni 2015

Aperitief : Sangria

 

 alles mengen met ijs

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 fles sangria
vers fruit
cointreau

Voorgerecht : Burger van Zalm

 zalm en gepelde scampi 1 min.bakken in ring
goed kruiden,
gewokte groenten kort opbakken
sausje maken van de pellen van de scampis

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 12 gepelde scampis
100 gr zalmfilet
bieslook,dille,1 ei,gewokte groenten

Hoofdgerecht :Kalfsvlees Italiaans

 

vlees aanbakken  
alle ingredienten bij mekaar en 1h in de oven

de boontjes koken en vermengen met flagoliets,kikkererwtjes, op smaak brengen met olijfolie p&z

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
1 kg kalsfvlees
paprika passato,ajuin
tomatenblokjes,puree van tomaat,1 fles rode wijn, look
p&z
verse boontjes,flagoltes,kikkererwtjes,olijfolie,

---------------------------------------

 


Nagerecht : Biscuit en aardbeiengratin

biscuit opmaken met ingredienten

bakken op  180 °  15à20 min.

gratin : opmaken met de ingredienten  

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
6 dooiers+100 gr suiker
6 eiwitten +50 gr suiker
100 gr. gesmolten boter
125 gr bloem
1 citroen geraspt

gratin :4 eiwitten,200gr suiker,1 eierdooier,bloemsuiker

---------------------------------------

 

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot


Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Beleef valentijn in alle romantiek 2020
  • Prijs arrangement per 2 personen
  • Welkomstdrankje kennismaking met het hotel welke heel mooi versierd is tergelegenheid van Valentijn.
  • 1 Overnachting
  • installatie in de kamer met kaarslicht en muziek,rozenspray
  • badmantels en allerlei badkamergadgets
  • culinair diner , interactief koken met chefkok Jan Schaek.
  • Mooi geschenkje
  • Kleine Fles Champagne op de kamer
  • Artisanaal Ontbijtbuffet (eigen gerookte zalm,paté,confituren,brood etc..)  vanaf 8h30 tot 11h
  • Kamer beschikbaar tot 14h.
  • bij reservatie luxe kamer met jacuzzi : +etherische olieën
  • Voor promoties: Promo’s