bg
VISRESTAURANT

kookclub september 2014

aperitief :Continental Jump

alles mengen  
zeer fris opdienen met ijs

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

 3 cl vodka
2 cl triple sec
2 cl citroensap
6  cl ananassap

voorgerecht :Tarbot-filet puree met herfstperikelen

filet van Tarbot, gegrild
puree van pompoen,gefrituurde aubergine,sausje van erwjtes

versnij de aubergine in fijne schijven,farceer met geitekaas,p&z,goed platduwen en paneren.

dobbelsteen van pompoen +echalot ,p&z,gaarkoken en pureren met nootmuskaat

erwtjes blancheren +look,pureren met beetje kookvocht+boter+p&z door zeef paseren

tarbot fileren en grillen ,p&z ,pompoenpurre,
aubergine frituren en dreseren
 

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

---------------------------------------

 250gr tarbot /pp
aubergine naargelang
1 of 2 stuks

hoofdgerecht : lamsstoverij +couscous

Lamsvlees aankleuren , p&z

de groenten: knolselder,wortel,ajuiin,paprika,gourgette,look  dit alles aankleuren
Doe dan de groenten en vlees bij mekaar en
voeg dan toe : rozemarijn,p&z,gepelde tomaat en tomatenpuree
laat dit alles 1h pruttelen tot gaar

Couscous koken in goede gekruide kippebouillon
eerst bouillon laten opkoken en daarbij de couscous doen afdekken

 

 

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------

 


nagerecht : Parfait van Banaan

 

 eierdooiers en bruine suiker wit klopen
eiwit en suiker kloppen tot merinque
sap van citroen en gelatineblaadjes laten weken

alles samen vermengen  met het banaanvlees

in ringen in diepvries plaatsen

uithalen en in chocoladekorresl rollen

beleggen met banaanschijfjes en bloemsuiker

  Ingrediënten PER 4 pers
-----------------------
6 ierdooiers
200 gr.bruine suiker
6 eiwit
200 gr suiker merinque
500 gr half opgeklopte room
sap van 1 citroen
5 gelatine bladeren
300 gr vlees van banaan geplet

 


wijnen

Vaste Klanten

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%


Gratis Streekbiertje bij aankomst!


Van


Tot


Discount Code:


Reserveren

Selecteer uw aankomst- en vertrekdatum om prijzen en beschikbaarheid te bekijken.

Bekijk algemene beschikbaarheid

Van


Tot


Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Beleef valentijn in alle romantiek 2020
  • Prijs arrangement per 2 personen
  • Welkomstdrankje kennismaking met het hotel welke heel mooi versierd is tergelegenheid van Valentijn.
  • 1 Overnachting
  • installatie in de kamer met kaarslicht en muziek,rozenspray
  • badmantels en allerlei badkamergadgets
  • culinair diner , interactief koken met chefkok Jan Schaek.
  • Mooi geschenkje
  • Kleine Fles Champagne op de kamer
  • Artisanaal Ontbijtbuffet (eigen gerookte zalm,paté,confituren,brood etc..)  vanaf 8h30 tot 11h
  • Kamer beschikbaar tot 14h.
  • bij reservatie luxe kamer met jacuzzi : +etherische olieën
  • Voor promoties: Promo’s